8 kódok gyönyörű, egészséges haj

Néha a haj törődésre van szüksége, az adagot a figyelmet, hogy helyreállítsa a fényt, erőt. Pedig, mint az őszi gyakran szenved a szezonális változások, Ha a haj, hogy a maszk a vörös-hagyma -, hogy kellemetlenül hangzik, de a hatás éri. Vörös hagyma serkenti a növekedést, táplálja a fejbőrt, a vitaminok, ásványi anyagok. Erre a célra, kell a lé 2-3 fej vörös hagyma, amely felveheti 1C.l. med. Az így kapott keveréket masszírozd a fejbőrbe, majd várj, várj 20 perc. Végül mossa ki a sampon, balzsam. Egy maszk 2-3 havonta.

Hogy kezelés tengeri só korpásodás elleni. Erre a célra, hogy a paszta, a sós vizet, majd masszírozza a fejbőrt 10 percig. így escalinata, majd távolítsa el a fehér pelyhek. Ezután mosd meg samponnal. Egy másik lehetőség az, hogy egy maszk almaecet, víz 1:1 arányban. Várjon egy órát, majd öblítse le.

Annak érdekében, hogy elkerüljék a zapletanie minden, mindig, hogy DÖRZSÖLJE a balzsam a haj, ha mossa meg a haját. Is, kerülje a durva, szárítás a Fürdőköpeny, valamint kívánatos, hogy használjon egy széles comb, amikor razresevanje a nedves hajra. Lehet, hogy egy maszk, 1 tojás sárgája, 3s.l. olívaolaj, 1C.l. méz – várjon kb. egy órát, majd öblítse le.

Hogy élvezze a simább, haj-ingyenes puyrchase haj, hogy egy maszk 1 Puritán banán, Puritán szelet papaya, 2C.l. med. Várj maszk várjon kb. egy órát, majd öblítse le a sampont. Ahelyett, hogy ezt az opciót, néhány jönne egy kis vodkát ki, hogy a balzsam, mivel csökkenti a Ph Zagladin haj. Igaz azonban, hogy ez a módszer hamarosan kezdődik káros hatással van a haj. Annak érdekében, hogy megbirkózzon a száraz haj, ha egyszer egy héten Ismailite az egyetlen balzsam. Ismételje meg az eljárást minden héten, amíg úgy érzi, hogy a kabát válik egészséges, rugalmas, nem rövid.

Amikor mossa meg a haját mindig masszírozza a fejbőrt, legalább 1 perc. Így, serkenti a vér áramlását, ami a gyökerek egyre erősebbek, ezért a haj gyorsabban nő. Amikor stílus elegáns csomag fekete hajtűk kell asszisztens. Hogy győződjön meg arról, hogy tartsa erősen tűzött, előre permetezni, a hajlakk vagy száraz sampon.

Nazarenky nagy booklined Ha már a haja, meghívjuk önt, hogy próbálja ki az egyik lehetőség egy szép csatot. Egy zár a hajszálat, rajta az ujját, majd tekerje a haját a fólia. Hogy a haj a StudioLine papírt, majd kezdje szorította mindegyik egy pár másodpercre, majd húzd meg a haját. Végül, fejleszteni, majd mozgassa az ujjait bucklite.

Termékek gyönyörű, egészséges haj

Az vagy, amit megeszel, nem? Lehet, hogy meglepő, ha azt mondta, hogy a hajad használata szinte mindent, amit a szádba.

Általánosságban elmondható, hogy ha azt szeretnénk, hogy szép, egészséges haj, meg kell élelmiszereket fogyasztani, hogy magas a fehérje -, A-vitamin, cink, vas, omega-3 zsírsavak, valamint a kalcium. Ezen felül, akkor kell használni a megfelelő smink, hogy menjen a rendszeres podstrigli, hajápolás a tavasz vagy tél. Milyen a jó ételek segítenek egy egészségesebb, erősebb, fényesebb, még sűrű haját.

A power protein. Magas minőségű fehérje az egyik legjobb termékek a hajad. Mert haj, elsősorban a fehérje. Kell fogyasztani az egészséges fehérje források, mint a csirke, Pulyka, hal, tojás. Segít megbirkózni a gyenge, törékeny haj. Hüvelyesek. Kiderült, hogy ami egészséges, gyors haj növekedését. A babot egy jó forrás, Biotin, amely, ha hiányos a szerv vezet törékeny, chicama haj. Válassza ki a zöld. Növeli a zöld leveles zöldségek, a diéta egészséges fokozza a haj. Ezen felül, ezek teljes kalcium -, valamint vas -, hogy a kínálat a szervezetben a vitaminok, C -, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a gyártási faggyú.

A tej, illetve a tejtermékek. Discomalaria tejtermékekkel, például tej, joghurt, sajt voltak Csomagolva a kalcium, amely a szükséges ásványi optimális a haj növekedését. Az Omega-3 zsírsavak. Nélkülözhetetlenek az egészséges fejbőr. Mint egy közös fejbőr közvetlenül kapcsolódó, hogy az egészséges haj. Halak (lazac, hering, tonhal, makréla, szardínia, kékúszójú tonhal), Lenmag, repce olaj, tökmag, dió jó forrásai az omega-3 zsírsavak. Dió. Azt valószínűleg már tudod, hogy őrült, mint egy szuper Reggeli a természet. Kiderült, hogy ők is nagyon jó a hajad.

Fogj egy marék Brazil diót, amely Tele van tápanyagokkal, mint a szelén, ami szükséges az egészséges fejbőr. Sok dió kiváló forrása a cink, ha történetesen nem veszi a cink, lehet, hogy sabelashvili növeli a Ragyog a hajad.